FC Jet Setille kesän 2023 puulaakimestaruus, Cupin voitto FC TNNM:lle

26.6.2023

ETK Pallopuntarin kesän 2023 jalispuulaaki saatiin paketoitua juhannusviikolla kun puulaakin finaali pelattiin ke 21.6. Finaaliin olivat selvittäneet tiensä FC PPKS ja FC Jet Set. Ottelu eteni molempien joukkueiden tunnustelevalla pelityylillä, FC Jet Setillä oli kuitenkin jonkin verran enemmän laukauksia ensimmäisellä puoliajalla mutta puoliaikatulos kuitenkin 0-0. Myöskään toisella puoliajalla joukkueet eivät saaneet aikaiseksi maaleja joten seurasi rangaistuslaukauskisa kolmella laukojalla. Kummmankin joukkueen kaksi ensimmäistä laukaisijaa onnistuivat ja Jetin kolmaskin laukoja onnistui ja kun sitten PPKS:n kolmas laukoja veti hiuksen hienosti yläriman kautta yli niin voitto Jetille maalein 3-2.

Cupin mestaruus ratkottiin to 8.6 ja cupin finaaliin olivat selvittäneet tiensä FC TNNM ja FC PPKS. FC TNNM pääsi oivaan vireeseen jo ensimmäisellä puoliajalla ja johti sitä jo 3-0. Toisella puoliajalla FC PPKS kuitenkin terästäytyi ja tuli jo yhden maalin päähän mutta aika loppui kuitenkin kesken ja Cupin mestaruus FC TNNM:lle maalein 3-2. 

ETK Pallopuntari onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia kesäpuulaakiin osallistuneita joukkueita hyvistä peleistä. Pallopuntari järjestää vielä elokuun alussa syksypuulaakin jos tarpeellinen joukkuemäärä saadaan kasaan. 

Ylämyllyn Yllätykselle ensimmäinen kevätturnaus mestaruus

24.4.2023

Pallopuntarin perinteinen kevätturnaus pelattiin la 22.4 mukavassa kevätsäässä. Mukana oli 9 joukkuetta, Ylämyllyn Yllätys, AFC Keltik/2, Outokummun Pallo ja Joensuun Palloseura JoPS pelasivat neljän lohkon Ylämyllyn tekonurmella ja Lehmon Pallon 3 joukkue, AFC Keltik Akatemia, Juuan Palloseura JuPS, Lieksan Hurtat ja Rautavaaran Raiku pelasivat viiden lohkon Lehmon tekonurmella. Ylämyllyn lohkosta välieriin selvittivät tiensä Yllätys ja JoPS ja Lehmon lohkosta AFC Keltik Akatemia ja Hurtat. Ensimmäisestä välierästä finaaliin selvitti tiensä JoPS joka voitti Keltikin 1-0 ja toisesta välierästä Yllätys joka voitti Hurtat 6-0. Finaali eteni tasaisissa merkeissä kunnes JoPS meni 1-0 johtoon mutta sitten kuitenkin ottelun loppupuolella hallinta siirtyi vähitellen Yllätykselle ja Yllätys teki voittomaalit peräjälkeen ja voitti finaalin 4-1.

Pallopuntari onnittelee voittajaa ja kiittää kaikkia joukkueita mukavasta turnauksesta ja toivottaa tsemppiä kesän peleihin.  

ETK Pallopuntari ry:n sääntömääräinen Kevätkokous

3.3.2023

ETK Pallopuntari ry:n sääntömääräinen Kevätkokous pidetään tiistaina 28.03.2022 Itä-Suomen Liikuntaopistolla (ISLO) alkaen klo 18:00
Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.  


Kokouksen esityslista: 

 1. Kokouksen avaus  
 2. Kokouksen järjestäytyminen 
  - Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa  
 1. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus  
 2. Hyväksytään kokouksen esityslista  
 3. Esitetään vuoden 2022 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto 
 4. Päätetään vuoden 2022 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille 
 5. Päätetään sääntöjen 10§ määräämissä rajoissa kerhon kokouksen koollekutsumistavasta 
 6. Käsitellään muut kokoukselle esitetyt asiat. 
  -Sääntömuutokset 
 1. Kokouksen päättäminen

   

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian kokouksen asialistalle käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti johtokunnalle seitsemän (7) vuorokautta ennen kokousta.
Sellaisia asioita, joita ei ole kokouskutsussa mainittu voidaan ottaa kokouksessa käsiteltäväksi tai päätettäväksi, jos vähintään kolme neljäsosaa (3/4) kokouksessa läsnä olevista sitä kannattaa, kuitenkin huomioon ottaen yhdistyslain 24 §:n määräykset. 


Terveisin
ETK Pallopuntari ry
Johtokunta 

Syyskokous antia 29.10

30.10.2022

ETK Pallopuntari piti sääntömääräisen syyskokouksen lauantaina 29.10 Jokiaseman Seilorin saunatiloissa. Paikalle oli saapunut 16 yhdistyksen jäsentä.
Ennen varsinaista kokousta pidettiin hiljainen hetki poisnukkuneen kunniajäsenen Matti Rädyn muistolle jonka jälkeen Jarmo Huhtala piti lyhyen muistopuheen.

Ennen kokousta palkittiin 2022 ansioituneita tuomareita:

Vuoden tuomari: Miika Pesonen
Vuoden AET: Erkka Surakka
Vuoden lupaava: Vladislav Dirgin
Vuoden tulokas: Ei jaettu
Aktiivierotuomari 43: Leevi Riikonen
Vuoden tuomariteko: Miika Pesonen
Puulaakiaktiivi: Jari Lempessalmi
Seurapalkinto: Ei jaettu

Itse kokouksessa päätettiin jäsenyyksistä muissa järjestöissä ja yhteisöissä (SPL, POKALI ja Pallo Nousee Idästä) sekä jäsenmaksuista jotka päätettiin pitää edellisen vuoden tasolla.
Kokous vahvisti yksimielisesti hallituksen laatiman toimintasuunnitelman sekä talousarvion vuodelle 2023.
Kokous valitsi yksimielisesti myös puheenjohtajaksi Hannu Kettusen sekä sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi Ilpo Simosen.
Muut valitut hallituksen jäsenet kaudelle 2023: Jari Lempessalmi, Roni-Oskari Sivonen, Miika Pesonen, Erkka Surakka sekä Leevi Riikonen.
Toiminnantarkastajiksi 2023 valittiin Kimmo Lindfors ja Jarmo Huhtala sekä heidän varatarkastajiksi Olavi Oslanus ja Asko Järvinen.

Varsinaisen kokouksen jälkeen pidettiin kauden päättäjäiset hyvässä seurassa hyvän ruoan ja juoman parissa.

ETK Pallopuntarin hallitus kiittää tapahtumaan osallistuneita sekä toivottaa hyvää tulevaa jalkapallokautta!JALISPUULAAKI KESÄ 2023

Mestaruussarja

Joukkue 0 V T H   Maalit P
FC PPKS 4 4 0 0   25 - 3 12
FC Jet Set 4 3 0 1   17 - 3 9
PSV Noljakka 4 2 0 2   8 - 11 6
Black Bird 4 1 0 3   5 - 18 3
PoPS-78 4 0 0 4   3 - 23 0

1 Divisioona

Joukkue 0 V T H   Maalit P
FC TNNM 4 3 0 1   25 - 11 9
Kädenvääntäjät 4 3 0 1   14 - 4 9
Rautaset Mäyrät 4 2 1 1   14 - 10 7
Kylien Jätkät 4 1 1 2   13 - 15 4
KPPD 4 0 0 4   1 - 27 0

Puulaakicup

Karsintakierros
Black Bird - Rautaset Mäyrät 2 - 0
PSV Noljakka - FC PPKS 2 - 3
VÄLIERÄT
FC TNNM - Black Bird 6 - 1
FC Jet Set - FC PPKS (1-1) 2 - 3rp
FINAALI
FC TNNM - FC PPKS 3 - 2