1.1.1970

1.1.1970

Sääntömääräinen syyskokous ja kauden päätöstilaisuus 2024

8.10.2024

ETK Pallopuntari ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 8.11.2024 Original Sokos Hotel Kimmel, saunaosasto alkaen klo 18:00.

Kokoukseen ilmoittautuminen pe 1.11.2024 klo 21:00 mennessä, mikael.rajahalme@pallopuntari.fi tai tekstiviestillä numeroon 0442972098.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kauden päätöstilaisuus pidetään heti varsinaisen kokouksen jälkeen samoissa tiloissa, jossa tarjolla pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Ennen varsinaista kokousta palkitaan kaudella 2024 ansioituneita tuomareita.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
  2. FC TNNM:lle tuplamestaruudet kesän 2024 jalispuulaakista

20.8.2024

Juhannuksen kahtapuolta saatiin pakettiin Pallopuntarin kesän 2024 jalispuulaakimestaruudet. Mestaruussarjan ykköstilan vei runkosarjan jälkeen FC Möho ja neljä parasta ratkaisi sitten playoffien jälkeen puulaakin mestaruuden. Finaaliin meni FC Möhö, joka löi sarjavälierässä FC PPKS:n 2-1 ja FC TNNM löi toisessa välierässä FC Kusiharjan myös 2-1.

Finaalista tuli vähämaalinen ja maalien teon aloitti FC TNNM ekalla puoliajalla ajassa 3 min. Vähän ennen toisen puoliajan puoliväliä ajassa 27 min FC Möhö tasoitti tilanteeksi 1-1. Siitä 2 min eteenpäin FC TNNM teki maalin, joka osoittautui lopulta voittomaaliksi. Kummankin joukkueen maalivahdit loistivat hyvillä torjunnoilla.

Cupin finaaliin selvittivät tiensä FC TNNM ja FC PPKS. Sarjafinaaliin verrattuna cupin finaalissa tehtailtiin enemmän maaleja. Ensimmäisellä 20 min puoliajalla FC TNNM hallitsi pelitapahtumia ja aloittikin maalinteon ajassa 4 min. FC PPKS tasoitti tilanteeksi 1-1 ajassa 8 min mutta sitten seuraavat kolme maalia menivätkin FC TNNM:lle ajassa 14, 18 ja 20 min.
    Toinen puoliaika oli paljon tasaisempi mutta FC PPKS ei saanut kavennusta aikaan ja sitten aivan lopulla ajassa 39 min FC TNNM teki loppulukemiksi 5-2.

ETK Pallopuntari onnittelee sekä cupin että puulaakin voittajaa FC TNNM ja kiittää kaikkia joukkueita mukavasta kesäpuulaakikaudesta.