Kesäpuulaakissa 1. voitto Polvijärven Palloseuralle, Cupin voitto FC Jet Setille

1.7.2022

ETK Pallopuntarin 2022 kesäpuulaaki saatiin pakettiin juhannusviikolla. 


Ma cupin finaaliin oli selvittäneet tiensä FC Jet Set ja FC PPKS. Peli eteni tasaisena vääntönä, ekan puoliajan alkupuolella PPKS:n pelaaja otti vastustajaa väärin ottein rankkialueella, seurauksena keltainen lappu ja rankki, joka kuitenkin osui maalipuihin ja peli jatkui tasatilanteessa. Toisella puoliajalla PPKS:n pelaaja otti käsivirheen rankkialueella ja seuranneesta rankista maali Jetille, tilanne 1-0. Toisen puoliajan puolivälissä ekan keltasen kortin saaneelle pelaajalle toinen keltanen lappu ja ulosajo. Peli jatkui jonkin aikaa kuitenkin tasaisena, joskin PPKS:n puolustustaisteluna ja puolivälin jälkeen Jetti sai toisen maalin, tilanne 2-0. Toisen puoliajan loppupuolella PPKS tuli kuitenkin vielä mukaan peliin kaventamalla tilanteeksi 2-1, mutta ei saanut kuitenkaan vajaalla tasoitettua peliä ja cupin voitto Jetille 2-1.

Ke sarja finaaliin olivat selvittäneet tiensä Polvijärven Palloseura ja FC Jet Set. Eka puoliaika mentiin tasaisena vääntönä ja tuloksena vielä tasatilanne 0-0. Toisen puoliajan alkuun sitten PoPS sai väännettyä johtomaalin; Popsin maalivahdilta nähtiin pari game saver pelastusta ja toisen puoliajan lopussa oli senteistä kiinni että Jetti ois tullu tasoihin, mutta tolppakuti maalinedustalta kimposi takaisin kentälle. Sitten aivan toisen puoliajan lopussa Jetin maalivahti oli noussut hyökkäyksen avuksi ja PoPS sai pallon haltuun ja pallo tyhjään maaliin ja lopputulokseksi 2-0 PoPSlle. Voitto oli puulaakihistoriassa ekaa kertaa olleelle PoPSlle ensimmäinen voitto.

ETK Pallopuntari onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia joukkueita reilusta kesäpuulakikaudesta. Syksyn puulaaki pelataan elokuun alussa.   

JoPSille ensimmäinen Pallopuntarin kevätturnauksen mestaruus

26.4.2022

ETK Pallopuntarin perinteinen kevätturnaus käytiin raikkaassa säässä Lehmon tekonurmella 23.4.2022. Turnaukseen oli ilmoittautunut 8 joukkuetta; JoPS, Yllätys, AFC Keltik, OuPa, NiemU, Raiku, JuPS ja Hurtat. Kummankin lohkon kaksi parasta meni välieriin; toisen lohkon voitti AFC Keltik puhtaalla pelillä ja sai vastaansa toisen lohkon kakkosen eli JoPSin, joka selvisi lohkosta jatkoon lopulta maalierolla NiemUsta. Toisen lohkon ykkönen oli Yllätys myös puhtaalla pelillä ja sai vastaansa toisen lohkon kakkosen JuPSin. Välierissä Keltik ja JoPS päätyivät pelissä lopulta tasapisteisiin 1-1 ja seurasi rankkikisa viidellä vetäjällä. Lopulta JoPS selvitti rankkikisan 4 maalilla Keltikin 3 maalia vastaan ja meni finaaliin. Toisessa välierässä Yllätys voitti JuPSin 3-1. Finaali eteni tasaisissa merkeissä kahden tasaväkisen joukkueen kesken, kunnes ottelun loppupuolella JoPS sai väännettyä tarvittavan yhden maalin voittoon ja turnaus sai uuden voittajan historian kirjoihin.


Pallopuntari onnittelee turnauksen voittajaa ja kaikkia joukkueita hyvistä peleistä ja Kontiolahden kuntaa loistavista kenttäolosuhteista. 

Pallopuntarin kaukispuulaaki pakettiin: Joen Juonikkaille Cupin mestaruus ja Rautavaraston Roteville sarjavoitto

14.3.2022

Männeillä viikoilla 9-10 saatiin ETK Pallopuntarin talven 2022 kaukispuulaaki paketoitua. Haasteita oli hiukan taas corona pandemian vuoksi, koska kauden aloitukselle lähinnä säiden vuoksi laitettiin takarajaksi helmikuun alku, jolloin kausi saatiin aloitettua. Cupin finaaliin selvitti tiensä Voimistelu- ja urheiluseura Ruoska-07, joka voitti välierässä Black Birdin 4-2 ja toisena joukkueena finaaliin eteni Joen Juonikkaat voittaen välierässä Diskursby Torpedon 12-4. Finaalin alussa Ruoska meni johtoon 1-0, mutta pian kuitenkin JoJu kavensi 1-1. Sen jälkeen peli eteni tasaisena ja eka jakson puolivälin jälkeen JoJu lisäsi johtoa 2-1 ja vielä vajaa 5 minuuttia ennen taukoa JoJu meni jo 3-1 johtoon. Ruoska-07 sai vielä toisen jakson puolivälin jälkeen kavennettua 2-3 mutta lopullisen ratkaisun voiton suhteen teki JoJu ajassa 36 min tehden loppunumeroiksi 4-2.

Sarjan puolella välierissä olivat SukuCo ja Ravaro ja toisessa välierässä Black Bird ja Torpedo. Ravaro meni finaaliin 4-0 ja Black Bird 7-2. Finaalissa Black Bird siirtyi johtoon ajassa 3 min, sitten ajassa 4 min BB sai jäähyn, jonka aikana Ravaro kavensi tilanteeksi 1-1. Ekan jakson lopussa Ravaro meni johtoon 2-1. Black Bird tuli vielä tasoihin ajassa 25 min, mutta sitten toisen jakson puolivälissä Ravaro meni johtoon 3-2. Ajassa 34 min Ravaron jäähyn aikana Black Bird tuli vielä kerran tasoihin, mutta sitten kaksi min ennen pelin loppua Ravaro teki voittomaalin ja voitti finaalin 4-3.

ETK Pallopuntari onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia joukkueita rehdeistä peleistä ja Joensuun kaupunkia loistavista kenttäolosuhteista.

KOKOUSKUTSU: ETK Pallopuntari ry:n Kevätkokous 24.3. ISLO

2.3.2022

ETK Pallopuntari ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 24.03.2022 Itä-Suomen Liikuntaopistolla (ISLO) alkaen klo 18:30. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kokouksen esityslista:

1.  Kokouksen avaus
2   Kokouksen järjestäytyminen
     -  Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa
3.  Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4.  Hyväksytään kokouksen esityslista
5.  Esitetään vuoden 2021 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
6.  Päätetään vuoden 2021 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille
7.  Päätetään sääntöjen 10§ määräämissä rajoissa kerhon kokouksen koollekutsumistavasta
8.  Käsitellään muut kokoukselle esitetyt asiat.
      - Sääntömuutokset
9.  Kokouksen päättäminen

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian kokouksen asialistalle käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti johtokunnalle seitsemän (7) vuorokautta ennen kokousta.
Sellaisia asioita, joita ei ole kokouskutsussa mainittu voidaan ottaa kokouksessa käsiteltäväksi tai päätettäväksi, jos vähintään kolme neljäsosaa (3/4) kokouksessa läsnä olevista sitä kannattaa, kuitenkin huomioon ottaen yhdistyslain 24 §:n määräykset.

Tervetuloa
ETK Pallopuntari
Johtokunta

JALISPUULAAKI KESÄ 2022

Mestaruussarja

Joukkue 0 V T H   Maalit P
FC PPKS 9 8 0 1   37 - 14 24
PoPS 9 8 0 1   28 - 13 24
FC Möhö 9 7 0 2   33 - 14 21
FC Jet Set 9 5 2 2   39 - 12 17
Black Bird 9 4 1 4   36 - 21 13
KPPD 9 4 1 4   22 - 12 13
PSV Noljakka 9 3 0 6   29 - 36 9
Liperin Runkkarit 9 2 0 7   23 - 38 6
RPP 9 1 0 8   14 - 45 3
HAPO 9 1 0 8   7 - 63 3

Puulaakicup

Karsintakierros
LiRu - FC Möhö 2 - 1
RPP - FC Jet Set 1 - 3
Black Bird - FC PPKS 0 - 9
VÄLIERÄT
PSV Noljakka - FC PPKS 2 - 3
FC Jet Set - LiRu 3 - 1
FINAALI
FC Jet Set - FC PPKS 2 - 1