ETK pallopuntari kevätkokous 2024

5.3.2024

ETK Pallopuntari ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 19.3.2024 ISLO:lla alkaen klo 18:00.

Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa

3. Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. Esitetään tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

8. Käsitellään muut johtokunnan ja jäsenten kokoukselle esittämät asiat

9. Kokouksen päättäminen

ETK Pallopuntarin perinteinen kevätturnaus la 20.4.2024

28.2.2024

ETK Pallopuntari järjestää perinteisen kevätturnauksen nelos- ja vitosdivarijoukkueille la 20.4.2024. Ottelut pelataan Lehmon tekonurmella ja peliaika on 1x30 min. Mukaan otetaan max. 8 joukkuetta ilmottautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu 150 euroa. Mukaan jo ilmottautuneet joukkueet: Outokummun Pallo, Ylämyllyn Yllätys/2, Lieksan Hurtat, Joensuun Palloseura, Amateur Football Club Keltik/2 Joensuusta, Juuan Palloseura, Rautavaaran Raiku ja Fc Nurmes. Kaikki pelit tuomitaan tuomarikolmikoin. Ilmottautumiset viimeistään 10.4.2024 allekirjottaneelle.

ETK Pallopuntari
Jari Lempessalmi
p. +358 40 841 5076

Talven 2024 kaukalopallopuulaakin mestaruus SukuColle

28.2.2024

Kaukalopallo puulaakin finaali pelattiin ti 20.2 SukuCon ja Bulls Hitin kesken loistavassa kelissä muutaman asteen pakkasessa. Kentän jää oli liukas (kauden paras jää) ja mahdollisti molempien joukkueiden pelaamisen jäätä pitkin. Pelin alku oli tasaista ja ensimmäinen tilastomerkintä oli SukuCon pelaajan jäähy ajassa 4.30, hyvästä Bulls ylivoimasta huolimatta pääsi SukuCo tekemään ensimmäisen maalin alivoimalla ajassa 6 min. Ensimmäinen jakso oli SukuCon varmaa peliä ja se hallitsi kenttätapahtumia. Seuraavat kaksi maalia SukuColle ajassa 10 ja 18 min. Puoliajalle mentiin SukuCon 3-0 johdossa.

Toisen jakson alussa pelin 22 minuutilla Bullsin pelaaja sai jäähyn kampituksesta, hyvä alivoima taistelu esti kuitenkin lisämaalien syntymisen SukuColle. Vähän aikaa jäähyn päättymisestä ajassa 26 min SukuCo teki 4-0 maalin ja pelissä alkoi hiljalleen olla ratkaisun makua. Vaikka maaliero voi joskus olla isokin, niin voivat maalitkin syntyä nopeasti; SukuCo teki 33 min 5-0 ja 35 min 6-0. Bullsi kavensi maalieroa pelin 36 min 6-1, vain hetkeä myöhemmin SukuCo teki 7-1 ajassa 37 min ja Bulls teki vielä ajassa 37 min loppulukemiksi 7-2.

Kokonaisuutena peli oli reilu puulaakihengen mukainen ottelu eikä pelissä sattunut ylilyöntejä, vaikka panokset olivat kovat. Niin, ratkottiinhan tässä Joensuun puulaaki herruus.

Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille osallistuneille, loppuvuodesta nähdään taas!

ETK pallopuntari syyskokous

9.10.2023

ETK Pallopuntari ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 4.11.2023 Original Sokos Hotel Kimmel, saunaosasto alkaen klo 18:00.

Kokoukseen ilmoittautuminen pe 27.10.2023 klo 16:00 mennessä, ilpo.simonen@pallopuntari.fi.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kauden päätöstilaisuus pidetään heti varsinaisen kokouksen jälkeen samoissa tiloissa, jossa tarjolla pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Ennen varsinaista kokousta palkitaan kaudella 2023 ansioituneita tuomareita.

Kokouksen esityslista:

(2) ääntenlaskijaa
  6. Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä seuraavalle
    kalenterivuodelle 2024.
  7. Vahvistetaan jäsen- ja kannatusmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle 2024
  8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo - ja menoarvio seuraavalle
    kalenterivuodelle 2024
  9. Vahvistetaan johtokunnan jäsenten palkkiot seuraavalle kalenterivuodelle 2024.
  10. Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja sekä enintään
    viisi (5) hallituksen jäsentä seuraavalle kalenterivuodelle 2024
  11. Valitaan kaksi (2) toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat (2)
  12. Käsitellään muut johtokunnan ja jäsenten kokoukselle esittämät asiat
    1. Kunniajäsenen valinta
  13. Kokouksen päättäminen

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian kokouksen asialistalle käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti johtokunnalle seitsemän (7) vuorokautta ennen kokousta.
    Sellaisia asioita, joita ei ole kokouskutsussa mainittu voidaan ottaa kokouksessa käsiteltäväksi tai päätettäväksi, jos vähintään kolme neljäsosaa (3/4) kokouksessa läsnä olevista sitä kannattaa, kuitenkin huomioon ottaen yhdistyslain 24 §:n määräykset.

Tervetuloa!

ETK Pallopuntari ry

Hallitus

FC Jet Setille kesän 2023 puulaakimestaruus, Cupin voitto FC TNNM:lle

26.6.2023

ETK Pallopuntarin kesän 2023 jalispuulaaki saatiin paketoitua juhannusviikolla kun puulaakin finaali pelattiin ke 21.6. Finaaliin olivat selvittäneet tiensä FC PPKS ja FC Jet Set. Ottelu eteni molempien joukkueiden tunnustelevalla pelityylillä, FC Jet Setillä oli kuitenkin jonkin verran enemmän laukauksia ensimmäisellä puoliajalla mutta puoliaikatulos kuitenkin 0-0. Myöskään toisella puoliajalla joukkueet eivät saaneet aikaiseksi maaleja joten seurasi rangaistuslaukauskisa kolmella laukojalla. Kummmankin joukkueen kaksi ensimmäistä laukaisijaa onnistuivat ja Jetin kolmaskin laukoja onnistui ja kun sitten PPKS:n kolmas laukoja veti hiuksen hienosti yläriman kautta yli niin voitto Jetille maalein 3-2.

Cupin mestaruus ratkottiin to 8.6 ja cupin finaaliin olivat selvittäneet tiensä FC TNNM ja FC PPKS. FC TNNM pääsi oivaan vireeseen jo ensimmäisellä puoliajalla ja johti sitä jo 3-0. Toisella puoliajalla FC PPKS kuitenkin terästäytyi ja tuli jo yhden maalin päähän mutta aika loppui kuitenkin kesken ja Cupin mestaruus FC TNNM:lle maalein 3-2.

ETK Pallopuntari onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia kesäpuulaakiin osallistuneita joukkueita hyvistä peleistä. Pallopuntari järjestää vielä elokuun alussa syksypuulaakin jos tarpeellinen joukkuemäärä saadaan kasaan.

Ylämyllyn Yllätykselle ensimmäinen kevätturnaus mestaruus

24.4.2023

Pallopuntarin perinteinen kevätturnaus pelattiin la 22.4 mukavassa kevätsäässä. Mukana oli 9 joukkuetta, Ylämyllyn Yllätys, AFC Keltik/2, Outokummun Pallo ja Joensuun Palloseura JoPS pelasivat neljän lohkon Ylämyllyn tekonurmella ja Lehmon Pallon 3 joukkue, AFC Keltik Akatemia, Juuan Palloseura JuPS, Lieksan Hurtat ja Rautavaaran Raiku pelasivat viiden lohkon Lehmon tekonurmella. Ylämyllyn lohkosta välieriin selvittivät tiensä Yllätys ja JoPS ja Lehmon lohkosta AFC Keltik Akatemia ja Hurtat. Ensimmäisestä välierästä finaaliin selvitti tiensä JoPS joka voitti Keltikin 1-0 ja toisesta välierästä Yllätys joka voitti Hurtat 6-0. Finaali eteni tasaisissa merkeissä kunnes JoPS meni 1-0 johtoon mutta sitten kuitenkin ottelun loppupuolella hallinta siirtyi vähitellen Yllätykselle ja Yllätys teki voittomaalit peräjälkeen ja voitti finaalin 4-1.

Pallopuntari onnittelee voittajaa ja kiittää kaikkia joukkueita mukavasta turnauksesta ja toivottaa tsemppiä kesän peleihin.